VANLIGA FRÅGOR

Etavlor.se erbjuder ett brett sortiment av målningar, digitala tryck, fototapeter, dörrtapeter, rumsavdelare, anslagstavlor och måla efter nummer. Vårt galleri består av över 7000 unika motiv som görs antingen för hand eller som högkvalitativa digitala tryck på äkta konstnärsduk eller plexiglas. Vi jobbar kontinuerligt med att utöka vårt utbud och kommer inom kort lansera nya produkter!

När du färdigställer ditt köp på etavlor.se har du möjligheten att använda dig av de vanligaste och säkraste betalningsmetoderna. Via Klarna kan du betala upp till 14 dagar efter att du beställt din produkt. Du kan också dela upp din betalning, betala direkt med banköverföring eller kort.

Det går bra. Då väljer du Klarna som betalningsalternativ. Vi skickat ut din beställning när den är färdig och du får en betalningsavi ifrån Klarna.

Det går bra att delbetala din beställning via Klarna. Villkor kring betalningar och delbetalningar via Klarna finns på www.klarna.se

Det finns många faktorer som spelar in. Ett generellt tips är att med hjälp av kontorstejp fästa bitar på väggen där du tänkte hänga din tavla. En bit för varje hörn. Betrakta sedan bitarna på avstånd för att få en känsla om hur stor tavlan blir. När du har flyttat runt tejpbitarna till den storlek du önskar så mäter du höjden och bredden.

Leveranstid beror på vilken typ av varor du har beställt. För mera information om leveranstid klicka här.

Hos Etavlor.se erbjuder vi alltid gratis hemleverans på alla beställningar över totalbeloppet 499kr. På beställningar under 499kr tillkommer en fraktkostnad på 49kr.

 

Vi är mycket väl medvetna om att våra produkter är ömtåliga. Därför gör vi vårt absolut yttersta när vi paketerar våra produkter och ser till att allt är skyddat in i minsta detalj. Varje målning eller digitalt tryck packas enligt rekommendation av en av världens bästa kurir (UPS). Transportskador är sällsynta men om de skulle trots allt hända vänligen kontakta vår kundservice snarast möjligt. Vi hjälper dig att på bästa möjliga sätt hitta en lösningen om det inträffat något.

Ja, självklart kan du utnyttja vår returrätt! Den köpta varan kan skickas tillbaks till oss inom 30 dagar ifrån du mottagit den. I detta fallet vänligen kontakta vår kundservice först så hjälper de dig att reda ut alla detaljer. Mer information om detta hittar du här.

Detaljerade instruktioner hittar du genom att klicka här.

HAR DU ÖVRIGA FRÅGOR?

Mejla oss på info@etavlor.se så hjälper vi dig!